De Bouwpunt services op een rijtje

Om jou als professioneel vakman of enthousiaste doe-het-zelver ten volle te ondersteunen, hebben we ook volgende specifieke Bouwpunt Services uitgewerkt:

Bouwpunt Help!
Bouwpunt Help!

In onze vestigingen kan je heel wat deskundig plaatsingsadvies en handige tips krijgen. Zit je op de werf en loopt de plaatsing niet even vlot als verwacht, dan kan je ook telefonisch technische assistentie inroepen. Heb je eerder een complex bouwkundig vraagstuk? Dan kan je zelfs een van onze experten naar de werf laten komen!

Opruim
Opruim

Er vallen ook interessante koopjes te ontdekken. Zoek maar even de opruimhoek op bij Bouwpunt Droogmans, want daar vind je eindereeksproducten aan onweerstaanbare, zachte prijzen.

Bouwpunt Express
Bouwpunt Express

Je hoeft niet meer naar onze vestiging te rijden als je nog druk bezig bent op de werf en toch wat materiaal te kort komt. We kunnen je bestelling van professionele bouwmaterialen namelijk ook met spoed op de werf leveren!

Bouwpunt Sessies
Bouwpunt Sessies

Ook voor jou hebben we trouwens informatieve sessies en workshops in petto. Tijdens deze doe-dagen en workshops kan je niet alleen vragen stellen aan specialisten ter zake, maar vaak ook de materialen persoonlijk uittesten. Kijk dus zeker even wanneer de volgende Bouwpunt Sessies in je vertrouwde Bouwpunt gepland zijn, want deze wil je niet gemist hebben.

Bouwpunt Lab
Bouwpunt Lab

De Bouwpunt medewerkers krijgen heel wat interne opleidingen te verwerken in het Bouwpunt Lab. Wij verwachten immers dat zij helemaal op de hoogte zijn én blijven van nieuwe trends, van de technische prestaties van onze producten en van technologische evoluties.

1-16 of 24 results for balenciaga 26699 unisex fashion hoodies showing most relevant results.exact wholesale Plus Size Teddies is able to meet the requirements among engineering,sports as well as business.